Friday, December 3

Award

cute award form Sis Whitecapucino...tqvm sis


Selalu kat Tv bila dapat award kena berucap kan nih spesel sket kena jawab soalan

@pemberi award) di mata korang.. ? Berikan pendapat dengan jujur.

seorang mama yang sporting..suka minum capucino..sayang binatang..dan aku rasa bleh get long ngan dia walaupun tak penah jumpa bersua bersemuka berdepan

@Nama blog korang dan kenapa letak nama tu?

http://kantanmerah.blogspot.com/

~kantan rasanya yang unik dan banyak digunakan dalam masakan melayu~aromanya lain dari yang lain~tiada color lain sipi2 pun pink~

@5 perkara yg korang suke

shopping, traveling,reading,watching,blogging

@5 perkara yg korang benci

lying,gangsterism,vandalism,drugs,plagiarism


wokeh dah jawab sumer..
~tq sis~

3 comments:

whitecappuccino said...

trimas noor..you are most welcome..!me too, I think I can get along well with you..hehe..

whitecappuccino said...

Tq sis! noor puji akak la pulak hehe..you r most welcome..yes! i think i can get along with u well too..Selamat menyambut maal hijrah 1432..

whitecappuccino said...

Tq sis! noor puji akak la pulak hehe..you r most welcome..yes! i think i can get along with u well too..Selamat menyambut maal hijrah 1432..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette