Wednesday, December 1

Sila tinggalkan jejak link anda

Salam semua

Bagi blogger yang nak join contest 'Our Lucky Draw' sila tinggalkan link yer. Bukan apa takut saya terlepas pandang nanti tak bestlah kan. Kalau tinggalkan link senang saya nak review. Pada blogger yang saya dah komen kat entry contest tak perlu bagi link lagi anda telah layak selayaknya join my contest okeh...Good luck sumer. Oklah tak bleh lama-lama tengah berkursus ...3 hari lak tuh.....aduhai~~~





16 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

nak tinggalkan link sinar raudah juga boleh he3...

tiefazatie said...

baek la..sdh sis..ifa dh cke td..ada nie..tke cre sis!

noor said...

salam...
amy hihihihi sinar raudah dh glemer gitu

noor said...

salam tiefazatie
orait2 bagus

Ati Masrif said...

salam.

alahai..bz kursus ke..
mesti ngantuk..

nanti nak join juga..

AdiaLuze said...

Noor...sy nye dh review ker :P

Mira Hana said...

kite da tgl link..takpe2 meh tinggal agy:)

http://mirahanastory.blogspot.com/2010/12/our-first-lucky-draw.html

SyUhAdA said...

nak kena tgg lg ke?

http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/our-first-lucky-draw.html

dilah_buzz90 said...

ok ..=)

Fieza79 said...

ada lucky draw kat sini...woww terasa nk join..byk adiah pulak..hehe

haszuraidah ishak said...

dear, jom join ga ni..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/moms-birthday-by-baby-sarah-n-mom.html

p/s : dah letak my link kt bloglist..hihihi

Ati Masrif said...

selamat pagi..

Amy Syaquena said...

As'salam..

Mane ada glemer biasa2 je,hu3..

*diera* said...

selamat berkursus.. sori tak prasan ur komen kat blog sy pasal green apple diet tea tu.. boleh je nak cuba.. ader trial pek lagi..

haszuraidah ishak said...

dun worry..memang nak join, dah siap bookmark dah ni..hehehe

p/s: kat kl ade kan tmpt snow..kat mall mane ek, lupa dah..

Cik Tom said...

cik tom xjoin..just nak tgl jejak kat sini boleh??hehe ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette