Friday, December 10

Happy Anniversary Celebrated


Celebrated our anniversary cam biasa gi beli kek. Tahun ni kek pilihan aku blueberry cheese cakes.. Kebetulan kat tengah kek tuh ada buah strawbery la pulak. Sangat sesuailah aku pilih sebabnya sempena anniversary ni kami akan bercuti ke Cameron Highland..bagi aku kek ni bleh tahan gak la sedapnya. Yang penting aku dan n'cik suami suka.

Bertukar angin tahun ni celebrated ala-ala santai gitu. Tempat yang aku pilih kali ni sangat-sangat berbeza dari tahun yang sebelumnya. Selalunya keluar gi makan kat tempat yang diiktiraf best@sedap oleh kami. Tapi kali ni ada kelainan sikit. Aku dan n'cik suami sebulat suara memilih playground. Aku sangat suka walaupun disambut dengan cara yang sangat simple tapi amat bermakna buat aku sefamily. Aiman jangan cakap ler tersangatlah suka sebab dapat main.

semoga ikatan ini berkekalan selamanya hingga ke akhir hayat....AMIN


aiman dan cousinnya...1..2..3...fuhhhhhhhhh




KFC & Laksa Kelantan menjadi hidangan


langsung tak tunjuk muka boring sebab dapat main


terserlah wajah kegembiraan......




11 comments:

Cik Tom said...

happy anniversary ye akak..semoga berbahagia n happy selalu :)

Amy Syaquena said...

As'salam...

Happy anniversary ye kak , semoga bahagia selalu.. amy pun dok menghitung hari nie..10 hari je lagi he3...

noor said...

cik tom..tqvm hrp begitulh kan amin..

noor said...

salam amy..
tqvm amy..xlama dah tuh 10 ari jer lagi. mesti dh ada yg special nih

whitecappuccino said...

Happy Anniversary noor..semoga bahagia hingga akhir nanti..

mzhany said...

hepy anniversary yer....

Ati Masrif said...

HAPPY ANNIVERSARY NOR!

semoga kekal dan bahagia hingga
ke hujung nyawa

Lelord said...

happy anniversary..moga sentiasa bahagia

ana said...

hepi anniversary...sedap kek tu, ana pun suka perasa tu gak! :)

noor said...

tq sumer...amin

@e_da said...

wehhh pandai ko... tempat yg menarik.. aiman pun suka... bestnya.. mmg santai abis tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette