Tuesday, March 6

Sudah Pandai Bermain Dengan Warna

Macam biasa hari Jumaat Aiman mesti akan
bawak balik homework
dan semestinya hari itu
nak disiapkan juga

Jumaat malam baru ni kami nak berangkat balik kampung
kena tunggu dia dulu untuk siapkan satu homework
tak boleh tunggu untuk semua sayang
karang pukul berapa nak sampai rumah atok huhuhuhu

kesian juga dengan dia buat sorang-sorang
sebab ibu ngan abah
sibuk packing barang
untuk bawak balik kampung

sambil-sambil mengemas barang
aku menjengah......

oh! tak sangka
Aiman color gambar itik
penuh dengan warna warni
i like it!
maknanya dia tahu part by part
untuk color lain-lain warna
biar pun itik yang ori tak ada color sebegitu
tapi aku hepi tengok dia dah tak lagi color hanya satu warna sahaja...




nampaknya dia sukakan color yang aku belikan ni..saiznya lebih besar dari biasa sesuai untuk si jari kecil! murah saja di Tesco hanya RM8 jenis stabilo...

4 comments:

Kakzakie said...

Swan stabilo memang soft tak perlu tekan warnanya dah jelas... pandai Aiman dan rajin pulak tu. Gigih nak siapkan ye..:)

.: iEyLa :. said...

kaler stabilo best kak..
dulu kecik2 pon ila suke stabilo lg..soft je kaler die..

nur anis said...

geram tengok budak-budak main warna-warna macam ni..rasa nak join je..hehe

east said...

nak jugek beli kaler tu..beso la..best..aiman cantik kaler..syabas bete..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette