Thursday, March 8

Santai Menyantai @ Pantai Sepat Pekan

Last weekend kami celebrated besday ayah kat Pantai Sepat
Sapa-sapa orang pahang especially orang 'kawan'.... pekan
tahulah kat mana Pantai Sepat ni

makan-makan ..acara santai
tepi laut memang best tak terkata!
semua peralatan kena bawa dari rumah
kat sana tak ada sedia!

on 4.3 genaplah umur ayah 58 tahun
on 3.3 anibeseri mak ayah aku ke 34 tahun
syukur alhamdulillah ...
WE LOVE OUR FAMILY!!!!

hepi sangat sebab Wan dan pakcik makcik aku datang jugak
untuk celebrated sama-sama
yang tak bestnya adik aku sorang tak dapat datang
anak dia sekolah so tak adalah anak buah aku...sedih huhuhuhuhu



siap sedia mana tau kalau-kalau hujan

 

color meja tak lari dari concept color felda huhuhuhuhu



becoming in our family ......







tukang serve air kitaorang semua




siap bawak kerusi nak duduk



MERAJUK!!!!! sebab tak bagi mandi....bahaya ada bendera merah!



chocolate cake


 

dah macam nak tercekik jer.....



memang tenang jiwa duduk tepi laut nih


finally........dah tukar baju


semua orang berebut nak duduk kerusi nih.....siap cop lepas nih sapa





ok rancangan lepas ni kami akan ke kuala kenau @ sungai lembing dan bermalam....ala-ala fire camp gitu ahhhhhhhh tak sabarnya!




2 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salammm...

happy anniversary utk makcik & pakcik & happy birthday utk pakcikk.. semoga kebahagiaan itu berkekalan hingga ke syurga hendaknya buat kedua2nya... amin...

tumpang seronok tgk kalian santai2 kat pantai tu.. akak pun suka xtvt gitu.. tp dah lama tak berkesempatan nak buat.. rasanya belum pernah sampai lg pantai sepat ni.. akak selalu gi camping kat pantai penyabong endau kalau blk kg... rindu betul nak camping & santai2 gini..

Kakzakie said...

Itu dia noor... 34 tahun!! Happy anniversary buat mereka berdua.

Seronoknya bila sambutan dibuat sekeluarga, mesti meriah dan banyak cerita.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette