Friday, March 18

Cikgu Shida @ Hot FM

Pagi-pagi sampai ajer kat opis member aku tanya. Dengar tak pagi tadi cikgu shida kat hot fm. Alahai tak dengarlah. Soalan diajukan sebab aku ni memang pendengar tegar Hot Fm. Rasa cam rugi pun ada huhuhuhu tak dapat dengar. Tengok kat FB kelakarlah aksi-aksi cikgu shida masa kat konti. Sempoi mempoi habis!!!!

Selalunya memang hari-hari pergi kerja aku akan dengar Hot Fm nih. Tapi hari ni gatal tanganlah pulak tukar selera. Pagi tadi aku layan cd penyanyi sorang nih masa buat concert. Sambil-sambil tengok aku snap gambar dia sebab minat sangat boleh gitu ..t___t....Dah lama dah tahun 2005 kat London. Mesti korang dapat agak sapakan. Artis paling glemer uuuu...
meh kita tengok sapa.....??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
*
*
*
*


tadaaaaa...Dato' CT ler sapa lagi
sila abaikan selipar berwarna oren wakakakaa..


jalan jem sejam pun aku rasa ok jer kalau layan ni hahahahaha


13 comments:

sahromnasrudin said...

ohhh.konsert dia masa kat albert hall kan

sha a.s said...

ehehe...sha sempat dgr gak cikgu shida kt hot....meriah u olls!

whitecappuccino said...

Ciknor dulu memang hari2 nek keta dgr Hot FM tapi tk tu nape skrg tak leh dh channel tu so dah beralih ke Fly FM..anak2 pulak memang layan lagu omputih ajer..chewah!

Ati Masrif said...

as salam noor,

soli lama tak dtg..
kak ati pun tak pernah dpt tgk konsert
kat sana tu lagi..

best yek...sape cikgu shidah tu?

eT said...

ala...mana cikgu syida...cikgu tokti plak dah...ngeh3...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam noor..

lily klu pepagi selalu dgr hot fm kat 8tv..best blh tgk live..tp pg td x sempat dgr...

sarah-najwan said...

cikgu shida diinterview ke kat hotfm tu?
saya kalu hari skoloh pagi on de way gi skol je dgr panggilan hangit..

pastu jumpa radio lak..esok pagi atau masa naik kete ajo..hehe

east said...

nor,,mesti ko xkuar post ni..."BUWEKK" hehehehe...

east said...

pagi2 aku dengar sinarfm...huhuhuhu..

Incik RestNrilekS said...

Salam...

YESSSSSSZZZ!! senang nak kome. Ahaks, dapat tahu dah kemaskini sebab dah langgan.

Dont drive and watch. Bahaya tuu.. hehe.

Owh peminat Dato' CT rupanya. Kita Drive and Listen je. Hehe

cikceriacorner said...

salam ceria akak..

salam ziarah dan kenal..

saya pon xsempat dgr hot..radio kete sy rosak..hang..

tp cikgu shida memang sempoi..heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

oooo...peminat tegar la ni ye...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
masih ada peminat siti ni ..walaupun dah kawin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette