Monday, March 28

Smart Wonder Land @ Saturday

Hari Sabtu n'cik suami ada kerja pulak nak kena settlekan. Kami berdua kat rumah rasa boring semacam jer. Aku ngan Aiman sajer keluar gi jalan-jalan. Helo n'cik suami suruh tunggu kat tempat kami nak tuju. Kami nak ke Smart Wonder Land sajer nak bawak Aiman main kat sana. Lama tak pergi sana.


sila duduk diam-diam. ibu nak drive nih. jangan mintak macam-macam yer..ibu dah bagi air matching ngan baju tu sirap ijau...kasi warning dulu sebelum nak jalan...


wah sungguh lucky kamooo dapat nombor satu...hanya sekadar nombor jer pun..











7 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kemain seronok ye aiman dpt main...

east said...

sirap ijau??untie xpenah dengau,xpenah minum le aiman..nak cikit..cedap x??

JaSSNaNi said...

wahhh... suker nye aiman kan.. ibu bawa ke smart wonderland tu.. seronok ngan telatah aiman..

psssttt.. noor.. kat mana smart wonderland ni.. *sambil terbayang alice in the wonderland.. :-) ehehe

sha a.s said...

encem hero!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy jer tgk dia main..
Kita pon ikut seronokkan bila tgk anak Happy.. ;)

mamaqari said...

kt mana smart wonderland ni? berapa ringgit ye klu nk masuk?

@e_da said...

wah riang ria la aiman dapat main.. kalau ada mika sekali leh main ngan abg aiman.. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette