Tuesday, March 8

Selamat Hari Lahir... Ayah

Tahun ni umur ayah mencecah angka 57. Besday ayah on 4th March. Syukur Alhamdulillah ayah masih sihat dan kuat untuk bekerja. Tinggal setahun je lagi nak pencen. Patutnya dah pencen tapi ayah sambung servis lagi 2 tahun. Kalau boleh pencen umur 60 mahu disambungnya lagi.
Ingatkan last weekend nak balik kampung tuk celebrate besday ayah buat makan-makan sefamily. N'cik suami pulak ada hal keje tuk program dengan DBKL. Sedih rasa hati tak dapat balik kampung...:(...rasa sedih bertukar gembira bila mak call kata nak datang KL tengok Wan @ my grandma. Horeyyyyyyyy !!!!

Hari Sabtu kuar ngan mak pegi cari kek tuk ayah. Ayah jenis tak kesah pasal kek nih. Ada tak de tak per ajer. Celebrate ala-ala simple ajer. Ayah siap cakap 'ingatkan nak buat 'Wonderpets' cam aiman... Mak pulak kata ayah sesuai kalau buat tema 'Sponge Bob'...hahahha lawak ler.





chocolate indulgence pilihan kami

Kami mendoakan moga Ayah dipanjangkan umur...Diberikan kesihatan yang berpanjangan...dan moga Ayah sentiasa dilindungi Allah dan dimurahkan rezeki~~~~~~~~~~~~~AMIN....

8 comments:

.: iEyLa :. said...

same ngan bufday my sister...

SELAMAT HARI LAHIR PAKCIK!!
saye doakan pakcik sentiase sehat dan dipanjangkan umur...

nak cake sket...secret recipe mai...huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat hari lahir pakcik..
semoga panjang umo, murah rezeki pakcik sekuarga..
pakcik, sedap la kek tu, choc indulgence..
feberet saya tu pakcik, tapau la sini sket.. eheheh.. terliur sudah, siap berkeroncong dh pagi arini.. =)

sha a.s said...

choc indulgence!!!!!!!!!!!! sedapnye lahaiii............

happy bday uncle!

Amy Syaquena said...

welcome back dear...and happy birthday to ur dad. may god bless him always...

Yasminhamid said...

selamat hari lahiur utk ayah awak.. sedapnya kek..

whitecappuccino said...

happy belated birthday utk pokcik!!! sedapnyer kek tu noor!!

azieazah said...

Selamat Ulangthun Kelahiran Tok Aiman.. moga sejahtera dan sihat walafiat..

@e_da said...

happy besday uncle.. semoga panjang umur dan sentiasa di murahkan rezeki.. ehheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette