Monday, March 21

Tarian Piring

Hari Kami on the way ke Tampin lalu ler jap kat Seremban. Masa kat Seremban kebetulan kat padang MPS tuh tengah ada program Citra Budaya Perpatih. Kat email memang ada dapat email jemputan untuk program nih tu yang terperasan. Singgah jap tengok diaorang rehearsal. Tengok gaya macam tarian piring tapi tak taulah nama tarian nih apa. Cuba korang tengok tarian apa nih mesti orang negeri sembilan tau kot tarian apa..??


semuanya pegang piring..

Disebabkan tengok tarian piring nih ada orang dia pun nak buat tarian piring gak. Jom kita tengok gelagat si comel aiman buat tarian piring versi dia.




video video

15 comments:

JaSSNaNi said...

as'salam...
lama tak dapat jengok blog.. internet problem.. harap2 hari ni leh access sampai esok lusa dan bila2.. bosan tak dapat masuk blog..

amboiii aiman 'tak kesah'... wat tarian piring atas tilam lagi.. ahaha.. comey aiman.. pandai tiru aksi ye.. comolot aiman 100 kali.. :P

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pandai aiman buat tarian piring ye...hehehehehe..

Amy Syaquena said...

ala x leh buka video tue la huhu...

Kakzakie said...

Kalau dalam piring bubuh lilin akan jadi tarian lilin.... Hebat Aiman menari....:)

Yasminhamid said...

cute dia buat tarian piring..

east said...

hehehe..comel aiman dgn tarian pringnye..nyanyi sekali ke tu??leka dgn piring dia..jgn makan nasi pun pusing piring ye aiman..hahaha..

ainnoraini said...

kat opis ni tak boleh bukak la...noor..

nnt kat umah kak ain tengok ye..nk gak tengok mcm mne aiman dgn tarian lilinnye tu...

sha a.s said...

comel!

CIK TOM said...

ramainya yg buat tarian piring...comel2 semuanya ^_^

kak ina kl (2) said...

budak-budak suka tiru aksi ..tu sebab kena bagi tenguk yang elok ajer.

wah macam best ek tpt lepak-lepak ..kat mana ek?

norh said...

alahai..sopannya si aiman ni..kalau si shakira, terlompat2 kat atas katil tu..he he

kak Erna said...

assalam noor..kena nyanyi lagu tarian indang tu..baru jadi..

CikLilyPutih said...

org negeri sembilan je yang pandai tarian piring nie tau

whitecappuccino said...

comey la aiman ! bukan main lagi dia wat tarian piring tu

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

pic ini diambil dari tempat duduk dataran ini kan???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette