Monday, May 21

BE Baru Untuk Kantan Merah!

BE baru untuk Kantan Merah .... (Maxis Iphone 4s)
harap lama dapat bertahan di sini
duduk lama sikit ...menari-nari lah di Kantan Merah yer wahai Maxis
biar meter tuh berjalan laju sikit huhuhuhu
start dengan sen sahaja ..tak apalah janji melekat
wehuuuu!!!



aku suka dengan design iphone
lebih-lebih lagi bila color putih
berangan ajerlah ..... nak beli tak dapek..



11 comments:

Kakzakie said...

Tak apa noor... biar dia duduk dlm blog jadilah bila BE nak banyak barulah boleh membelinya pulak...

nur anis said...

saya pun teringin..tapi tak de lah nak beli..huhu

noor said...

kak zakie .. teringin nak pkai tp lom cukup duit nk beli hihihi

Ween said...

amboi..BE dia menari2 ballet lagi..hikhikhik..aa,,kan iphone kaler putih lawo..geram je la tgk..

noor said...

anis : betapa bestnya klau kita dptkan satu kan... buat masa nih kita tgk je la

noor said...

ko pun suka yer ween.... hrp bthn lama ler BE nih

Aida78 said...

x pa noor simpan duit dari sekarang tau...atau tgu bonus dari ayah kan dok felda hi2 jahat kak...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah ada rezeki dapat tu nanti =)

whitecappuccino said...

tak lama masyuk la tu..

SumeSakan said...

yg penting niat nak miliki dah ada...mana tau dipermudahkan lepas nih...rezeki datang mencurah2...hehehehe

Afasz said...

wahh murah rezeki ada, BE...

sy dah tkde dah skrang...tgh menunggu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette