Sunday, May 6

hepi besday to me!!

hepi besday to me!!!!!!

terima kasih buat familyku tercinta

lebih lagi bila my parents datang dr kampong

ohhhhhh im very hepi today!

encik somi plan nk celebrate di bukit tinggi

terpaksa ditunda

sebab my parents nak datang rumah weolls

kat mana2 pun tak kisah ler janji family aku ingat hehehehe..

i love you all very muchhhhhhhh


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Happy birthday!:-) may all ur dreams will come true,amin!:-)

✿MisS NadRAH♥ said...

selamat hari lahir sis=)

IntaNBerliaN said...

happy bzday... eh, td br baca entry sorg birthday blogger.. bila trjah sini pun, birthdah gak ek.. hihii

btw, mg kebahagiaan semga jadi milik noor..

MulutPayau said...

selamat hari lahir dear...semoga sntiasa dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik....

Ween said...

apy besday pren..aku doakan segalanya yang baik2 untuk kawanku yang sorang ini..luv u!!!

@e_da said...

Happy birthday my Beloved BFF.. kamu berkongsi juga tarikh dgn kawn alam maya sy yg juga Bff sy... tuhan sgt unik menghadiahkan kedua2 kawan baik sy yg punya tarikh lahir yg sama.. hehehe

Atia Adina said...

happy birthday :)

Aida78 said...

happy bufday...semoga panjang umur dan di murahkan rezeki....amin

Nazayiena said...

Hepi belated besday buat Noor,semoga pjg umur,murah rezeki dan hepi selalu.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday kak, moga panjang umur, murah rezeki =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette