Tuesday, May 8

Halangan untuk bersuka ria

pagi ni datang jer keje..hati ada kiciwa huhuhuhu...dah lama plan untuk bersuka ria this week dengan member-member aku.. tapi hampa jer sebab aku tak boleh nak join. kali ke 2 kami nak bersuka ria bersama-sama untuk Moms and kids outing. FIRST TIME DULU  aku dapat join separuh masa sajer sebab tetiba emergency disebabkan KEJADIAN INI ......




errkkkk nama aku ada cik...HR oh HR...kalau ke genting untuk suka-suka best juga ini kena pegi kursus 3 hari adoiii la malas betul diri nih nak pergi sebab baru jer balik dari taman negara...




untuk polland mommies im really2 sorry sebab tak dapat join for this time okeh....aku yang sepatutnya membawa mee hon terpaksa my bff aku ween yang kena buat hihihihi..mesti power tuh mee hon nya sebab gunakan kicap ENAQ.....








8 comments:

.: iEyLa :. said...

alorhh...frust nye xdpt join..
tp xpe kak..next time ade lg.. :)

noor said...

eiyla :..sedih huhuhu xdapat join

IntaNBerliaN said...

xpa.. mn tau kot lenkali dpt join lg..

Kakzakie said...

Hampalah tak dapat join...

Tak apa noor kerja itu pun ibadah juga sebab utk keluarga. Jumpa kawan-kawan boleh gather lain kali noor anjurkan mesti mereka ikut...

SumeSakan said...

utamakan kerja sebab tanggungjawab...chewahh...gethering tu insyaallah leh set len kali...tp mesti kurang syiok sebab awak x de sediakan meehun goreng...hhehehee

noor said...

intan, KZ, SS ...tulah kerja perlu diutamakan. tepat sekali KZ kerja itu satu ibadah...gathering next time pulak kn

Ween said...

adoi,kicap ENAQ lawak pulak..xpe kekawan sume memahami..mmg sedikit kureng mood..tp boleh buat lg nanti..meehun mu pemintaan ramai..xleh lawan..

wan nurul hezrina said...

takper.laen kali mesti ado rezki=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette