Thursday, November 4

AFamosa Cowboy Town

Nak cerita pasal cuti kat melaka baru-baru ni. Kita orang ke Afamosa Cowboy Town. Dekat Alor Gajah, Melaka. Kalau dari highway plus keluar susur Simpang Ampat. Dari KL kejap jer dah sampai. Memang bestlah tempat ni bagi aku. Terasa cam dunia cowboy. kebetulan masa aku pergi ni kat Cowboy Town tengah mid autumn celebration 2010.

Memang meriah giler. Macam-macam show ada carnival show, 4d teater show...very enjoy it!!!!! acara kemuncak siap dengan bunga api..part yang ni aiman sangat-sangat suka. Carnival show lama jugak. Tak sanggup aku main-main api mulut penuh minyak gas. Kalau tersilap mau terminum huhuhuhuhu..


bersama abg cowboy yang tak tau keturunan dari mana. yang pasti bukan malaysian







7 comments:

isya said...

wahhh...sonoknya!!!isya belum ke sana lagi... ;p

@e_da said...

bestla nor.. aku pun tak penah pegi tempat tu...

@e_da said...

bestla nor.. aku pun tak penah pegi tempat tu...

mekdonel said...

The real true great blog:

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..serius ketagih!

i dont lie dude..

Azuan said...

tak pernah sampai lagi ni...hoho

noor said...

isya, ida n azuan try lah best wooooo

noor said...

mekdonel nanti i terjah hihihiih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette