Wednesday, November 10

GIVEAWAY "THE BEST ENTRY WITH SINAR RAUDAH"

Niat di hati memang nak join giveaway yang dianjurkan sinar raudah tapi segan rasanya sebab baru ajer dalam dunia berblogging nih. Apa-apa pun thanks to amy sebab invite aku join this giveaway dan dia sangat rajin dalam buat giveaway2 nih. Sapa nak join klik jer banner tuh yer.. Bukan apa rasa segan sebab entry pulak rasanya tak lah berapa nak mengancam sangat. Aku telah ditag oleh cik ayu kita untuk giveaway ni. Thanks ayu. Atas penghargaan aku memberanikan diri untuk join this contest.
Setelah membelek-belek entry aku sepanjang berblogging nih...ni dia entry yang aku pertaruhkan.........
Sebab musababnyer inilah pengalaman kali kedua yang Allah berikan kepada aku untuk aku hadiahkan kepada cik suami. Suatu anugerah yang tak ternilai harganya aku hadiahkan buat cik suami. Syukur alhamdulillah.....

Salah satu syarat kena tag 3 orang so.....3 orang yang menjadi sasaran aku untuk di tag~~~~~~

*******lakaranhatii.blogspot.com********

**********ibuiffah.blogspot.com*********

*********ssueliana.blogspot.com**********



4 comments:

Amy Syaquena said...

Salam..

Thanks tau coz sudi join GA sinar Raudah, Good Luck ok..amy minta izin copy header ye beserta link blog ini untuk di letakan di dalam fan page sinar raudah...

noor said...

orait amy...no hal copy ler

Azuan said...

gud luck yea..hohoho

@e_da said...

huhuuuuuu nanti kita buat ek... alamak nak pilih yg mana ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette