Monday, November 8

Botol Susu Baru

Sudah sampai masa untuk ganti botol susu yang baru untuk aiman. Kali ni aku decided nak beli brand yang lain pula. Sebelum ni aku belikan aiman Avent dan Nuby. Kedua-dua jenis botol ni sangat best fungsinya bagi aku. Ada kelebihan masing-masing. Aku sukakan botol yang mulutnya besar senang nak basuh dan yang penting nampak cute jer bila aiman minum susu.


Kali ni aku try beli brand Tomme Tippee pulak. Aku suka bentuknya yang molat-molat gitu. Harap aiman suka ler dengan botol nih. Dan yang ni aku pilih brand Momma. Aku sangat sukakan designnya. Harap aiman suka juga dengan botol ni.


7 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
tomeinyee botol susu 2..
sy pun suka tgk baby hisap botol yg besar,nampak kiut je..hehe ;)

Amy Syaquena said...

salam...

jemput la join giveaway the best entry with sinar raudah..

noor said...

ayu : samalah kita

noor said...

amy : orait nanti terjah ke blog amy

Yasminhamid said...

kalau dah mamanya suka... aiman pun mesti suka...

noor said...

mmg tepat kn yasmin

Hawa said...

Cik Kantan, bagi susu apa? Botol susu tu cantik sangat tapi yang lagi penting BPA free kan? Jom try susu Bio Lac - Tiada yang serupa dengannya...100% rumusan dn keluaran Bumiputra Islam. Halalan Toyyiba....Jom singgah blog saya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette