Sunday, November 21

Ex-shcoolmate...enjoy!!!!

Belasan tahun sekian lamanya aku meninggalkan zaman persekolahan. After SPM semuanya dengan dunia masing-masing. Senyap tanpa kabar berita kalau ada pun sorang dua jer lah yang rajin contact2 nih..finally we all jumpa semula through facebook. Nilah impak positif dari fenomena facebook yang hangat melanda sekarang nih..boleh jumpa balik member-member lama. Nak buat reunion tak berkesempatan lagi.

sumer dah beranak pinak...


budak kecik ni tukang lap bola..tak dapat main dapat lap pun jadilah kan aiman!!




kawan baik aku masa kat sekolah sampai lah sekarang..sama-sama kawen lambat..sama-sama dapat anak lambat..sama-sama kurus waktu dulunya..sama-sama gemuk waktu sekarang hahahahaha...




1 comment:

east said...

ye,,,ada jugek muke aku dlm blog ko..kekekekeke..gemok pun gemokle..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette