Thursday, November 4

photoshoot ~ infant model

Semalam balik dari kerja aku terima call bertanyakan pasal aiman untuk photoshoot. Sebelum ni aku ada terima satu call juga. Kebetulan kami berjumpa masa kahwin Binda that person mintak nombor phone. Hubby aku bagi je ler. Mana tau ada rezekikan.

Cerita semalam punya call, diaorang suruh datang untuk projek satu syarikat ni. Aiman kena beraksi dengan botol-botol air. Masalahnya sekarang nak ker aiman nih tuk this photoshoot. Risau jugak aku. Buatnya dia baling ker apa botol air tu tak pasal-pasal kena ganti pulak. Harap-harap aiman sporting lah untuk di photoshootkan. Aku ngan hubby decided try bawa dulu mana tau kan dia nak. Nanti lain kali kalau ada offer lagi dia dah biasa. Ibu yang harap lebih ni ada offer lain hahahaha. Bukan apa boleh simpan duit untuk aiman untuk masa akan datang.

Anyway thanks to orang-orang yang telibat tolong promotekan aiman..


pic lama dengan botol gak tengah minum air



6 comments:

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
wow,bestnye aiman..;)

Amy Syaquena said...

salam..

ala comelnya dia...

east said...

aiman,,u can do it..cayok2..muah3x..

makdara TERdiva said...

wowwwww! rezeki tu...
gud luck aiman & mama dia :)

@e_da said...

wahh lepas ni aiman jd model.. mika leh kawan ngan org femes lepas ni.. hihi .. hope mood aiman elok lerr...

noor said...

tq sumer bg support kt aiman..hrp2 he can do it..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette