Monday, November 29

Rocking Chair

Sesuatu yang special aku belikan untuk aiman bila bersantai tengok TV. Murah jer aku beli tak sampai pun setengah dari 50 ringgit. Aku pilih favourite color turqouise blue. Tapi ada mix yellow sikit kira halal jer ler. Tak sia-sia aku beli sebab Aiman very excited tengok rocking chair nih. Terus duduk dan rocking..rocking...yeh aiman.........







wah baca buku lak..tak tahan aku tengok cam orang besar jer perangai dia..




12 comments:

My Little Diary said...

salam,
yeay!!! suke nya diaaa

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
wah,cantiknye kusi aiman..
beli kat ne ni?nak jugakk.....huhu..

Amy Syaquena said...

salam..

amboi sukenya dia , amy x sempat lagi join contest nie..harap hari nie ada la masa untuk join contest

noor said...

salam
M.L.D > suka bangat gitu !

noor said...

salam ayu
akak bli kt opis hihihihi

noor said...

salam amy
hepi bleh goyang2..xper nanti ada masa join ek

@e_da said...

happy ya aiman...siap baca buku
hehehhehe

rieyana ynn said...

comel nyerrrrrrrr dia...;d

whitecappuccino said...

seronok tak terhingga dia..

Cempaka R.Minta said...

hii
teringgin Cempaka nak adik kecil.adik cempaka yang ada dah besar

fatin hanani said...

amboii hebat aiman dok hehe
testing hehe boleh dk kak

east said...

comelnye kosi suai dgn aiman..jgn tekepit kaki yek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette