Tuesday, November 16

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU ~ moh kita kenal2



Aku baru saja aktif nak berblogging nih..
member-member mesti dah lama dalam dunia berblogging nihkan..
bila dah mula rasa seronok lah pulak.
Tima kasih aku nak ucapkan
utk member-member yang sudi dtg jengah ke
blog aku yang tak seberapa nih..
Thanks a lot kepada benashaari yang organize khas buat blogger2 yang baru cam aku nih..
sapa tak kenal brother ni kan
glemer u!!! ats usaha niat murni nih moga rezeki abg ben bertambah tambah murah lagi
moh la..
bleh la kita kenal2 dpt tambah kenalan
and share apa yg patut





32 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

En.Ben memang bagus suke membantu blogger2 baru macam kita nie..

kinah said...

salam.. selamat berkenalan..:)
selamat berblog..

pandapolarbear said...

salam perkenalan...yr baby is sooo cute...saya follow yaa...=)

Kalamhati said...

salam ziarah..hepi blogging ya!..=)

Ejen 010 said...

betul tu amy.. support kengkawan..
:D

Azrul Hisham said...

salam ziarah ye...

saya datang guling2 dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

azhar said...

salam kenal...

noorafzan said...

salam singgah dari blog ben.
=)

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

elly said...

Salam Noor;

Salam Kenal......teruskan berblog ye...

Ati Masrif said...

salam cik ulat.

TQ tolong doakan utk anak kak ati hari tu ye.
Kita flw awak ye...
Kita pun dpt ramai kwn dari blog Ben

@e_da said...

bertuahnya abg ben jenguk blog dia.. ehheheh teruskan usaha noor...

noor said...

tq sumer...

aima in luv said...

salam,,,,
saya pn baru aktif blog..
happy blogging ya

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Salam ziarah kembali dr UK..
Terima kasih sudi jengah teratak kite..

p/s:cumel anak..:)ok gak kan 11 bulan 12 kilos..ni my lil hero baru jer 6 bulan tp berat dh 12 kg!hohoho..

ainnoraini said...

salam noor...
same la..baru jer belajar2 blog ni...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Noor.

Terima kasih sudi follow juga.

>_<

Orange said...

salam.Happy blogging. Masih baru juga. Jom teroka peluang yang ada :)

Khairy said...

abg ben memang byk buat tips untuk blogger baru....mula2 memang tak minat blog. last2 melekat pulak....hehe

sha a.s said...

Salam semua...

jom exchange link!

http://sha-as.blogspot.com/

sha a.s said...

tq noor..follow u back...

mRa amira said...

=) slm kenal kak =)

Tomato Gurl's Life said...

salam kenal ye kak noor..thank follow cik tom tp cik tom xdpt follow blk sbb skang ade problem..xleh follow blog org lain..xtahu kenapa..nati ok cik tom follow..cik tom simpan dlm list blog akan cik tom follow nati ye..

ayulunera said...

hye.....comel baby akak...
nway..dah follow u..thanx follow me too...
jom kawan2...exchang link nak...
http://ayulunalunera.blogspot.com/

fatin hanani said...

hai :) salam perkenalan jugak :D
thnks sudi jenguk :D

azzey said...

noor: menambahkan kenalan dlm blogger's world utk kebaikan bersama kannnnn.....

dianahaznida said...

salam..dh follow ur blog..selamat berkenalan...

wanyusnira said...

salam kenal! :))

ikiness said...

salam kenal! dah folo balik :)

Kak Wan Kamsiah said...

tq ikut akak...skrg akak follow balik.....

misz nana said...

nana singgah sini :)

Gadis Kampung said...

salam perkenalan...bagus cik ben nie...dia banyak tolong blogger macam saya nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette