Friday, June 24

Juara Maharajalawak 2011

Malam ni tak sabar nak tengok Maharajalawak 2011. Semuanya hebat-hebat memang sengit habis. Berdebar jugak menanti siapakah yang bakal jadi juara malam ni...? Antara JOZAN, SEPAH, NABIL & JAMBU... aku suka JOZAN dan SEPAH...
tak boleh blah betul ler "Manisnya Kurma Ini" versi jubah senteng paras betis huhuhuhu lawak giler!
Tak kisahlah siapa akan jadi juara bagi aku mereka semua ni memang hebat memang best di hati aku. Good Luck untuk mereka semua!!!!
Tapikan lepas ni dah tak ada lagi Maharajalawak..boringlah tak bestlah takde apa dah yang menarik kat TV. Rindu dengan aksi-aksi lawak mereka nih. Tak kering gusi dibuatnya. 





tengah shopping barang dapur ternampak pulak JAMBU...Peace Yo!!!!!!!!! rupanya duduk kat area rumah aku. tak pernah pun tahu huhuhuhu...

5 comments:

mzhany said...

noor, tak sabar jugak...huhu harus melekat depan tv mlm ni ;)

east said...

rasa jozan menang..tp sepah best..manisnye kurma ini...haaaa...semputttt!!!!

chekna @ mama ziyad said...

tak follow sgt, coz xde mustika.. tengok kat youtube je.. tp sepah mmg superb.. jozan, nabil pun best jugak, cuma jambu tu kureng minat skit la..

sha a.s said...

Sha harapkan Sepah menang....psl dorg konsisten..tp Jambu pn best..Jozan okla jugak...ade mase ok, ade mase x best lgsung...ehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

heeeee...
malunya nak cakap.




kReen tak pernah tengok pun tau. Kena tengok kat u-tube lah jawabnya.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette