Thursday, June 16

Last Episod Nora Elena

Hari ni last episod untuk drama Nora Elena....huh camanalah endingnya. Ceritanya adaptasi dari sebuah novel Kasih Yang Suci. Jalan cerita drama tak sama sangat dengan novel.. itu yang membuatkan aku tertanya-tanya jugak ending cerita ni macam mana.Tak bestlah dah tak der Nora Elena.....

Cerita ni shooting kat area taman perumahan betul-betul depan opis aku jer. Masa shooting kitaorang tengah ada sukan pelajar. Ada nampak Aaron Aziz tengah bershooting tapi tak bajet la citer apa. Rupanya Nora Elena. Kalau la tau pegi amik autograph hahahahha poyo betul!!!!! Rumah tu jugaklah cerita putera katak. Sekarang ni pun tengah ada shooting tak tahulah cerita apa. Nanti nak gi ngintai dari jauh sapa pelakonnya hehehehhe....

4 comments:

sha a.s said...

amboii kak noor..intai intai leh jd paparazzi! ehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

noor..intai jgn tak intai...

ana said...

wah...hari2 nampak artis la ye...nak siggnnnnn!!!!

Ain Nadiah said...

kim salam kat aaron!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette