Thursday, June 9

Launching Rumah Baru

Bersiaran kembali hari ni dengan semangat rumah blog yang baru.....
Bagi aku nampak lebih kemas berbanding yang lama. Dan yang penting ciri-ciri cute tu mesti ada. Aku sangat sukakan polkadot and bee....so rumah baru nih bertemakan polkadot n bees.

Aku nak ucap banyak-banyak terima kasih kat Ida@Krafty Pallete sebab designkan ikut apa yang aku suka....sapa-sapa yang nak order template bleh ler usha blog dia. Very cool person senang nak berurusan.

sebelum berpindah ke rumah baru

12 comments:

east said...

wahh,,ingat dah tesalah rumah dah ni...lawo2..

cucu umie said...

cantik2..tpy cubw pop out untuk coment..ayie suggest shje..hehe

ainnoraini said...

semangat baru ye...rumah pun dah cantikkk...

noor said...

tq ek sumer2..
semangat nih nak berblog dgn umah baru.

tq ayie bg cadangan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cantek2...suka tngk...lps ni kena hapdet kerap sikit...hehehehehe...

kakchik@ella said...

cantek rumah baru kantan merah. coool .. sejuk mata memandang.

noor said...

tq kak D...
smngat2 umah br nk hapdet huahuahau

kakchik@ella..tq2

Incik restnrile said...

Salam nor. Wah makin lawa berseri seri rumah ni sekarang. H,ehe.

Tahniah sebab berpindah ke rumah baru. Cun cun.

Lepas ni bertambah cun kalau alat komunikasi pun jenis baru. Hehehe

*diera* said...

canteeeek..

noor said...

slm and tq abg rizal..
alat komunikasi tuh yg lmbt sket nk baru huhuhuhu

noor said...

tq diera

sha a.s said...

Lawa la kak noor :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette