Monday, June 27

Maharaja Lawak Akhir

Jumaat malam dah siap sedia beli makanan kat pasar malam hehehhe tak masak. Pilihan kami sekeluarga malam tu 'Laksam' emmmm memang best patut cepat habis laksam makcik tunteja ni. 


Duduk mengadap TV saksikan Maharaja Lawak 2011 sambil menikmati keropok lekor, kentang goreng dan buah 'pelam pisang' yang sangat manis. Tertanya-tanya jugak siapalah bakal juara ni. Untung-untung dapat ratus-ratus ribu......





Tahniah aku ucapkan untuk Juara Maharajalawak 2011... SEPAH. Jangkaan aku ternyata meleset sekali ingatkan JOZAN yang menang. Ye ler sebab glamer kan tuh yang sangka diaorang yang akan menang. Dua group ni memang favorite aku pun. Tak kisah group yang mana jadi juara... janji menang tempat juara. Tak menahan lawak dari SEPAH..kemunculan watak ustazah manisnya kurma ini....

5 comments:

sha a.s said...

yayyy! Sepah menang!!!! ehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah pada yg menang...huhuhu..kat rumah tak da astro..

noor said...

shah> yeh yeh suka!!!!

noor said...

kak D xper leh tgk kat youtube hehehe

east said...

sonokkan...ceria idup layan MHLAWAK ni...SEPAH td kuar sinarfm..rupenye si shuib ni rajin tgk manisnye kurma,,tu idea dia le..yg si jep ni pulak lgsung xpenah tgk,,main entam je buat..tp menjadi tu..serupakan??"manis x kurma itu,,,kurma itu mmg manis,,tp syg perangai kamu xberapa manis..."hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette