Wednesday, January 25

Marathon CNY!

tak pergi bercuti ke mana hanya duduk kat rumah ajer
hajat di hati nak ke Colmar tapi terlupa......
anak sulung Makdah @ baby sitter Aiman kahwin on monday masa CNY kat Ampang

so layan piccas ajerlah kan......


tak berapa nak ada darah seni cam ibu dia....kalau Abah tu adalah sikit




satu malam habis disiapkan semuanya homework yang cikgu bagi...ibu dengan abah sibuk melayan Raja Lawak yang tak berapa nak lawak aku rasa kali ni..




yang aku perhatikan sejak gi skul ni Aiman dah tak berapa suka tengok TV 
inilah kerja-kerja yang dibuatnya



makan bersama frog...abis table runner ibu menjadi mangsa!!!!



muka ketat asik cakap nak balik...tak enjoy pun sebab terlampau ramai orang kat ikea



senyap kejap sebab dapat makan kipap hoyeaaa!! peberet Aiman kuih karipap




nak tolak sendiri...tak bagi ibu ngan abah tolak trolley..
ibu ngan abah berpegangan tangan di belakang hahahahha poyo jek!!



reward lagi...abah belanja sebab Aiman dah pandai Qamat sebelum nak solat


hepi jer sebab dapat mainan huh!


wedding @ Dewan RISDA


4 comments:

Kakzakie said...

Tengak mata Aiman pun tahu Aiman anak pandai. Rajin dia buat homework. Kena rajin layan dia Noor. Tengoklah dah pandai qamat. Suka kakak dengar...:)

east said...

bijak,pandai n rajin le aiman ni..tulis huruf pndai btul..

Noorizal Ramly said...

Salam alaika.

Wah, aiman semakin rajin. Siap ada meja ikea tu. Rm29.90 ye? Kita pun cuma pakai meja panda rm10 beli kat carrefour. Hehe.

Tengok gaya, IKEA tu macam second home aje.

Bagus aiman sudah pandai qamat. ALhamdulilah. : )

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Rajin Aiman, mcm ni la Good Boy,

Eija terlupa nak tgk Raja Lawak, ramai yg kata x berapa nak lawak, sbb tu kot x teringat lgsung pun nk tgk raja lawak kali ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette