Tuesday, January 10

Update Progress Edible Garden

Hepi tak terkata bila tengok pokok yang aku semai dah mula bercambah. Berkobar-kobar rasanya nak menanam lagi banyak jenis sayur. Entry ni update dari EDIBLE GARDEN..

Rugi pulak aku beli satu packet saja untuk satu jenis sayur. Untuk kangkung hanya dapat 8 pokok sahaja. Sawi nampaknya bercambah banyak. Cuma sawi ni lambat besar la berbanding dengan kangkong. Nampak sangat tuan tanah kedaung tak sabar kan..kan.kan..





Sekarang tengah dalam proses tanam pokok sayur lain pulak. Aku nak try tanam kobis pulak lepas ni weeeee~~~~~~

3 comments:

aanie said...

rajinnya tanam pokok....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah dh mula bercambah..
mmg srnok tgk jika ada hasilnya..

whitecappuccino said...

nanti noor tak payah beli sayur la!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette