Tuesday, January 31

Terlupa @ Sengaja @ Khianat

Pagi tadi on the way ke tempat kerja
ada satu kereta Saga colour Silver
menjadi tumpuan ramai
pada mulanya aku pun tak perasan
tak tahulah driver kereta ni sedar atau tidak
apa yang ada atas boot belakang...........









hmmmmm tengoklah tuh. satu ikat plastik sampah sarap. elok jer terletak atas boot kereta. deboooommm bila corner bertaburan sampah sana sini.

17 comments:

Masya said...

apelah orang ni kan.. xkan lah tak sedar kot... mesti membahayakan kereta kat belakang kalau tibe² puppp.. sampah kat cermin haru btllah...

.: iEyLa :. said...

hurmm..sampah kot..
kalau sampah tu wat endah tak endah..satu hari t jgn smpaikn anak die ats bonet tu sudh..

syawalsimpsons said...

itu mesti duduk umah flat kan..kikiki..kengkadang kat area umah sue pon ada gak jadi camtu..lupa jaaaa...

iizla said...

ni mesti kes lupa ni. tapi bila sampah berteraburan, tak best la pulak kita yg menengoknya

@e_da said...

mak aihh org dengki kot ek.. atau tuan dia terlupa

Kakzakie said...

Pada kakaklah mesti dia tak ingat nak buang dan mestilah tak sengaja. Tak mungkin dia nak bawa sampah kesana-sini

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti dia terlupa kot..
hehe..boleh plak.. :)

Tihara said...

dah nya nyuk gaka nye tu..kih3 :)

IntaNBerliaN said...

mybe dia terlupa tu..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Rasanye org tu mesti terlupa sgt yg dia ada letak plastik sampah atas kereta dia tu, sbb kami pun selalu jerk kalau letak barang atas kereta pastu terlupa, main jalan jerk, Selipar Zaquan dh pernah sekali tercicir letak ats kereta pastu terlupa..huhu..

Aine Ainun said...

x pasan kut.
landing kt blakang sebelum nak buang,
pstu terlupa...
heheeeeee, memandai je saya=)

Kamalia said...

terlupa la tuh..mungkin nak cepat tu yg tak teringat..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD rasa memang dia terlupa la tu...

MulutPayau said...

nak buang tapi terlupalah tu...kalau dah berterabur atas jalan....mmng sakit jugak mata mmndang...

LYAfrina said...

hehe..ni mesti kes terlupa.. biasanya ltak kat bonet utk bawak ke tong sampah.kalo ltk dlm kete msti busuk kan..tup2... ni kes terlupa nk bhenti kat tong sampah la ni.. biasa gak jumpa mcm ni..

.:nhalilah:. said...

terlupa kot.. dulu2 masa duduk aprtment selau jugak lupa yg letak sampah kat boot.. kena pusing balik...

anitadiana said...

telupa lah tu...pagi-pagi mengantuk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette