Tuesday, January 10

STICH, DALE VS STOBERI

Kenapa dengan tajuk ni...???? Antara 3 ni tak ada kaitan langsung...Dale dengan STICH adalah meh-meh sikit nih lorat orang pahang sebab watak kartun..stoberi langsung tak ada kena mengena dengan dale and Stich sebab dia buah.

Entry ni sajer jer suka-suka.....spesel untuk ini......tadaaaaaaa

v


v


v


v


v


v


v


v


v


our bedroom slippers




Aku tak belikan pulak yang baru untuk Aiman sebab dia punya elok lagi hehehehhe...memang lari ler tema stoberiii....dia memang tak nak dah pakai stoberi tuh dia asik pakai yang ini..............



 yer ler katun kan mau budak tak sukaaaaa!






7 comments:

dwaty said...

saya tak reti pakai kalau kat rumah... dah biasa berkaki ayam... hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tiga2 pun cute jerk..
masa g cameron higland aritu mmg byk jual slipper ni, tp kami jenis x biasa pakai..so xde la beli..hehe

Dalila Hamid said...

amboi... macam2 koleksi sliper cute

whitecappuccino said...

cute ler noor..beli cameron ker? dah tentu la aiman nak yg kartun nyer..ibu punnnn!

norh said...

dah 4 tahun strawberry tu sy pakai..

Noorizal Ramly said...

Assalammualaikum.

Wah, siap ada seliper semua ahli. Tapi nampaknya, selipar mama aiman yang paling besar yer? Hehee.

Orang pakai stokin je bila tidur.

p/s : awesome la, sebab dah ada google+. Shiok sikit menekan. Bila pulak nak ada twitter? Boleh orang tekan kongsi : )

@e_da said...

wawaaaaahhhh abah aiman pun ada seliper tuuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette