Thursday, April 12

Anggur Bergerak

hari ni gi hantar aiman kat skul

orang sumer pandang semacam kat aku

aku jarang berborak dengan parents yang lain

cuma tegur biasa sajer

sebab nak cepat ke opis

maklum ajerlah gomen

kalau lambat kang dapat lak memo!

ada yang tegur

keje gomen yer dia tahu sebab pakai batik

hari ni kan khamis

tapi batik yang aku pakai ni hahahhahaha

design buah anggur....

memang betul-betul anggur bergerak......


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Kamsiah said...

cantik kombinasi pink dan pepel tu ya...

Kakzakie said...

Corak batik tapi walau apa pun tetap cantik... tak kiralah anggur ke apa noor kakak suka batik cuma leceh nak iron tu... satu hal...

Tihara said...

comel je corak dia simple :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD paling malas nak serika kalau pakai itu batik..bukan kain batik ye...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

suka kaler pepel ni, lembut :)

Nazayiena said...

Cantik juga ya corak2 batik berbentuk buah-buahan,biasanya jumpa corak bunga ke atau daun2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette