Monday, April 23

Layang-layang Terbang Melayang

Aiman request nak main layang-layang
lama juga kami tak ke sini
weekend asik takde kat rumah ajer
so weekend baru ni boleh la bawak dia pergi main-main..

tempat untuk layang-layang yang tak asing lagi...Taman Metropolitan
punyalah ramai orang fuhhhh
sampaikan nak main layang-layang pun...
tali berselirat sana sini
confirm terbelit..
yang mana dah naik nun tinggi di awan jer yang ok
yang baru nak terbangkan nih
jangan harap ada space nak lari sana sini hikhikhik

terpaksalah kami bawa Aiman kat tempat yang belakang sikit
dekat dengan padang bola
sini tak berapa ramai juga
tapi anginnya tak berapa nak kuat macam kat tempat yang tadi
layang-layang susah untuk TERBANG!!!

caranya~~~~~

Aiman kena lari turun bukit
kira nampak terbang jugalah
his very happy!!!!!


 

 teknik gambar : sakit mata!!




6 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. janji terbang, aiman pun hepi :)

noor said...

tulah janji terbangkan...dia suka sgt hehehehhe

Kakzakie said...

Ok juga dapat terbangkan layang-layang tu. Tengok dia suka itu yg penting:)

noor said...

stuju ngan akak yg ptg dia gembira bila tgk terbang..

nur anis said...

budak-budak bila layang-layang terbang sikit pun dah happy sangat..sebab dulu saya pun macam tu..hikhik..

MamaEma said...

layang-layang terbang rendah pun anak dah happy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette