Friday, April 13

Shopping Time.....terapi minda


perempuan mana yang tak suka shoppingkan

kalau ada nak aku kenal ngan dia

nak tau apa petua dia tak suka nak shopping hhhihiihi

lagi satu perempuan tak boleh dipisahkan dengan handbag

macam irama dan lagu cewaaaaaa!!!!

pantang nampak sale

mulalah menggilakan

tak kiralah murah atau mahal

kalau hati dah suka

memang tak boleh nak dielakkan......

merembat handbag

tapi color hitam lagi...nak brown dah tak ada stok

encik somi kata asik-asik hitam

bukan apa hitamkan senang nak mixn match huhuhuhuhu....

for my bff jumaat ni tak dapat kita teapi minda bersama

sebabaku ada kat kampung....

Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Nazayiena said...

wah h/b coach tu....

Kakzakie said...

Masih bau kedai... bergaya beg baru balik kg ye noor...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

perempuan kalau sebut shopping, bagi 10k 1 hari pun abis kak. hik3

SumeSakan said...

sama lah kita penggemar hitam...x yah pk match ke tak?akakakak

@e_da said...

huhuuuuuuu rasa lama dah kt tak berjimba hari jumaat kan..... Rinduuuuuu

MulutPayau said...

seronoknya kalau dapat soping.....pompuan dan soping mmng tak boleh dpisahkan...akak pun 'hantu' soping...hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette