Monday, April 2

My New Lens 50mm 1.8

Terima kasih suami ku tercinta
belikan lens kecik comey
untuk aku snap sana sini
dah lama nak lens 50mm ni
baru ni dapat merasa
tq tq tq tqvm!!!!!!! mood hepi teramat

tapikan hasil gambar aku masih fail huhuhuhu...
yang aku selalu guna mode auto jer hihihihi
tak kiralah kan
snap ajer la sesuka hati aku pun..
klik!! klik!! klik!!!!!





Aiman dah mula buat muka sebab boring menunggu mak pak nya yang berjam jam di situ...

10 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

makin banyak la gambar dalam blog ni nanti :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam kantan...
seronokknyerrrrr dapat barang idaman hati... akak ni dok ngidam dslr pun tak dpat2 lagikk.. hehe.. rasa mcam tak mampu je nak pakai kamera canggih gitu.. haha.. mesti lepas ni lagi mantop gambar2 kantan..

re: kalau ada yg nak order insyaAllah akak boleh buatkan.. itupun kalau tarikh yg diminta tu akak takde hal yg lain...

Kakzakie said...

Lepas ini semakin rajinlah klik-klik ye noor...

noor said...

nurul> tp jnis mls bwk ke mana ajer snap pkai hp jer sng..klau g jln2 baru bwk hihihi

noor said...

kak madiha> xper kak nor pun kumpul2 lama br dpt beli. ok nanti nor bgtau ek bila

noor said...

kak zakie> klik sana sini hrp begitulah rajin

Nazayiena said...

Wah lepas nie bolehlah ambik gambar cantik2 msk dlm blog....

cheqna said...

wah,,beshnya
nanti amik gambar banyak2 leh post kat blog ye =)

MamaEma said...

nanti banyaklah gambar post kat sini..

IntaNBerliaN said...

bestnya dpt adiah yg mmg kita teringin sgt2 :-)

p/s : a'aa sy bf alisha xclusive.. br 2 3 ari ni bg susu fm slps 19bln bf :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette