Monday, April 30

Bila mana suami menjaga anak.....

weekend baru ni ni encik somi mengambil alih tugas aku
menjaga anak semasa aku mengxtvitikan diri nun di dalam hutan
segala tugas harian di rumah perlu digalas oleh seorang yang bernama SUAMI..

sepanjang aku di hutan itu..kami terputus hubungan selama 2 hari satu malam
punyalah aku prepared beli sim kad MAXIS semata-mata untuk berhubung
namun hampa belaka huhuhu
sepanjang di sana hati aku resah gelisah jugak sebab tak dapat dengar suara mereka berdua
perasaan ni rasa mebuak-buak sekali

bila waktu nak balik di Kuala Tahan barulah kami dapat berhubung semula
syukur Alhamdulillah...semuanya ok2 sajer kata encik somi!!
dengar perkataan ok..hati ku sudah legaaaaa
mms gambar Aiman sebagai pengubat rindu..



berposing untuk si ibu yang sangat merinduinya....OH TIDAK!!!! kat belakang tu bergumpal sekali 'comforter'..tidak dilipat elok-elok erkkkkk dan diseret di atas lantai hmmmmmm...tak kiralah asal kamu berdua hepi di rumah walaupun udah macam tongkang pecah sekali pun bila ibu balik nanti....



good boy berusaha untuk menyiapkan semua homework yang diberi



hepi kemain lagi sebab dapat makan eskrem..kalau dengan ibu bercatu-catu ibu nak bagi makan benda-benda gitu hahahahaha...confirm lantai melekit sana sini..ibu redha....buat encik somi terima kasih menggalas tugas si isteri sepenuhnya...terima kasih jugak sebab dapat memahami si isteri..KAULAH SEGALANYA!!!!


7 comments:

Masya said...

oklah tu.. boleh tglkan lagi.. hihihihi.. sesekali xpe... jgn kerap sgt...

Kakzakie said...

Aiman buat tak kisah pun sebab boleh buat semua tak ada sekatan. Makan aiskrim banyak-banyak pun boleh... tapi mama yg rindu-dendam hihi....

Nazayiena said...

Sukalah si Aiman duduk ngan ayahnya sbb boleh mkn aiskrim byk2....

MamaEma said...

mesti aiman nak ditinggalkan lagi dgn ayahnya..sebab dapat mkn aiskrim..hehehe...ema pun bakal tinggalkan anak dgn suami selama 7 hari...huhuhuh

Ini Kisah Tia said...

keluarga bahagiaaaa :)

Ini Kisah Tia said...

keluarga bahagiaaaa :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comforter tu yang tak tahan, bgulung camtu je. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette