Thursday, April 5

TAK CUKUP SERINGGIT

kalau dah masuk terjebak dengan tempat ni

memang tak akan cukup la jawabnya

bukan seringgit dua

akan beringgit ringgit


emmmmmmm salahkan diri sendiri

kami yang mengajar

dari kecil

nak bagi diam dan anak hepi

bawak masuk ke tempat GAME

lama-lama si anak

dah jadi seronok!


masa kecil boleh dikawal lagi

kalau dah besar nanti.......?


moga aiman besar nanti dapat menilai baik buruknya................


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

.: iEyLa :. said...

sekali sekala xpe kak..
hope aiman dah besar t tahu mane yg perlu dan mane yg xperlu die buat...

SumeSakan said...

budak2 sekarang memang game je tahunya...selalu sampai je kampung...mintak enpon nak men game...

insyaallah kita cuba lentur anak kita supaya pandai bahagikan masa t...main game x salah lah kan?

Ween said...

aa,,a kan xcukup singit dua..ye la,,aku pun mengajo gitu gek..maybe psl anak pun sorangkan...

MamaEma said...

sekarang dua ringgit hanya beberapa minit jer..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nama pun budak2 kak :)

dwaty said...

InsyaALLAH besar nanti jadi pelumba negara... hehehe

Kakzakie said...

Budak lelaki memang suka ini noor. Anak kakak sebab perempuan lainlah minat game jenis ps5 je...

@e_da said...

budak-budak tengah seronok.. kdg2 bapak budak pun layan menda ni.. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette