Thursday, April 19

Jom Beriadah!!!

jom beriadah bersama Aiman keluarkan peluh
asik mengadap main game...basketball
meh sini ibu ngan abah bawak gi main
yang real punya!!

Aiman sangat-sangat teruja
sampai tak mahu berhenti!!!!!!!

sambil tuh bolehlah aku keluarkan peluh jugak
memandangkan berat aku yang semakin hari semakin bertambah kritikal
tak boleh tunggu sajer...aku perlu buat sesuatu
risau penyakit itu ini
faham-faham ajerlah bila badan besar ni
banyak risikonya!




hmmmm ada gayalah!!!





perghhhh!!! macam real jer aiman shoot 

7 comments:

nur anis said...

dulu masa kecik-kecik, ayah saya selalu ajak beriadah macam ni...masa budak-budak, dapat main memang seronok la..tak tau penat..hehe

noor said...

anis tulahkan...dh bsr2 nih kdg malu pun yer gak hihih..klau umur cam akak ler telompat2 masuknya idok

.: iEyLa :. said...

aiman shoot betul2 ke tu kak??
ptg2 bwk diorang main camni suke la die.. :)

noor said...

eiyla realkan hihihih

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dulu masa sek, aktif main netball sampai form 3. form 4 dah tak main sebab malu nak lompat2. hehe.

Ween said...

wah aiman,,ye ke tu shoot?bagus,,ari2 ajak ibu beriadah ye...(hmm kt sekolah ibu selalu culas beriadah..mcm untie gek)

Nazayiena said...

Baguslah nor bawa family beriadah,blh klr peluh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette