Friday, April 27

Ekspedisi Ke Taman Negara

malam ni aku akan berekspidisi ke
Taman Negara, Pahang
hati ni sangatlah teruja
pasalnya first time aku pergi ni
orang jati pahang
tapi first time pegi Taman Negara huhuhuhu
apalah yang ada kat sana yer......???
katanya sangat menarik
many beautiful and exciting wildlife waiting for us.......


selama ni hanya dengar cerita saja dari member-member
Aiman tidak dapat ikut serta
biasalah bawah umur
belum boleh join aktiviti yang lasak-lasak nih
tapi ibu akan sentiasa merinduimu 'montek'....

bertolak ke sana
tepat jam 12 malam..subuh dijangka sampai
semoga perjalanan kami semua selamat pergi dan balik
tapi dingatkan tempat begini ada bahayanya dan beberapa amaran perlu dipatuhi




segala persiapan telah dibuat. cukup memadai dengan hanya satu backpack. senang nak angkut ke sana ke mari memandangkan kami check-in pun lambat nanti.......



12 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronok kak.. banyak aktiviti, bergambar pun banyak. hihi

Cik FaRiZaM said...

seronok nye. lama tk p jalan2 or camp dll....

salam singgan n follow sini
dr
http://afasz.blogspot.com

Masya said...

selamat berjalan² ditaman negara.. nanti ambillah gambar cantik² upload.. kongsi dengan kami...

noor said...

ooo ni mesti husna dah pnh ke sanakan..

noor said...

tq singgah sini cik farizam..slmt berkenalan kita

noor said...

masya insyaAllah..akn dikongsikn

Nurul Husna Mohd Hassan said...

a ah dah pegi dah :)

paling takut masuk gua telinga, jumpa katak besar2, banyak taik kelawar. nak lari kuar tak boleh dah, terpaksa teruskan jugak. tapi aktiviti lain sonok :)

Ween said...

best taman negara..masuk tau gua telinge..yg penting bawak ubat-ubatan jugak tau..

Kakzakie said...

Ala kesian Aiman kena tinggal ye. Tapi betul juga noor baik jgn bawa tempat yg kita tidak tahu lagi bagaimana situasinya. Nyamuk tu dah pasti...

noor said...

ween : takut weh nk msk2 gua nih makkk seram

noor said...

kak zakie: tulah bdk kecik xsesuaikan. sbb tuh dia xikut heheheh

wanyusnira said...

Saya dah penah pergi Taman Negara. Tu pun sebab family day opis. Kalo sendiri x pegi kot. best. x rugi pegi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette