Wednesday, April 18

TAKZIAH BUAT SAHABATKU....RIZWAN MISRAN

gambar diambil dari fb wan....


takziah...

di atas pemergian isterinya yang tercinta kerahmatullah

disebabkan kemalangan

aku pun baru tahu tadi bila tengok kat fb

wan ni he is nice man

sama interview dengan aku masa mula nak dapat tetap....masa tu aku jawatan sambilan

dia pulak fresh graduate dari uitm

takziah buat keluarga wan

semoga isterimu ditempatkan dikalangan orang yang solehah

moga tabah dan sabar dalam menghadapi ujian ini

wan masih di wad kecemasan HUKM untuk jalani pembedahan di kaki

ALFATIHAH......buat isterinya


Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

.: iEyLa :. said...

Innalillah...
takziah tuk keluarga arwah..

nur anis said...

al fatihah

Kakzakie said...

Entah mengapa sebab gambar tu ada anak kecik buat airmata kakak luruh pulak noor..

Takziah juga dari kakak..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takziah buat keluarga arwah.
al-fatihah.

Aida78 said...

alfatihah buat kawan awk...salam takziah

@e_da said...

alfatihah semoga dia tabah

SumeSakan said...

Takziah buat kelluarga arwah..al-fatihah

intan morsalin said...

takziah....smoga wan tabah hadapi ujian Allah..smoga roh istrinya dicucuri rahmat

Masya said...

takziah buat wan sekeluarga...

Nazayiena said...

Al-Fatihah buat arwah isteri Wan...

MamaEma said...

Al-Fatihah...kemalang kat mana tu? sebab semalam masa pergi kerja pun ada kemalangan melibatkan nyawa seorang perempuan di highway seremban dekat jejantas giant desa petaling

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© Copyright Kantan Merah - Designed by Krafty Palette